sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Breaking news Spectacol de fanfară cu militari români și americani

Spectacol de fanfară cu militari români și americani

de Andreea Bălan

Surpriză muzicală pentru turiștii aflați în stațiunea Mamaia! Fanfara militară a oferit un spectacol inedit, dar și momente artistice. Deliciul reprezentației a fost însă prezența militarilor americani, care au cântat împreună cu marinarii români, iar la final fanfara a pornit în marș prin stațiune. Spectacolul a avut rolul de a prefața evenimentele dedicate Zilei Marinei Romane.

Fanfara militară a oferit un spectacol artistic inedit care a făcut deliciul turiștilor aflați în stațiunea Mamaia. Turiștii nu au stat pe gânduri și au scos telefoanele pentru a imortaliza momentele artistice. Spre încântarea turiștilor și-a făcut apariția și formația muzicală a Diviziei 101 Aeropurtate a SUA, cantonată la Baza 57 Aeriană „Mihail Kogălniceanu”. Americanii și românii au interpretat împreună o serie de piese din repertoriul propriu, dar si diverse coloane sonore ale unor filme celebre la Hollywood. Formațiile muzicale ale Forțelor Navale Române și Diviziei 101 Aeropurtate a SUA vor susține o serie de concerte la Constanța sâmbătă, 13 august, orele 12.00-13.00, în portul militar, la Ziua Porților Deschise și duminică, 14 august, orele 20.00-21.30, pe faleza Cazinoului, în zona grupului statuar „Pescarii”. Luni, 15 august, Muzica Militară a Forțelor Navale va participa la festivitatea militară organizată în portul militar Constanța, iar seara, în intervalul orar 20.00-20.30, va susține un mini-concert, împreună cu formația muzicală a Diviziei 101 Aeropurtate a SUA, pe faleza de la Cazino.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult