vineri, 21 iunie, 2024
Home Evenimente Spectacol de teatru stradal, la Constanța

Spectacol de teatru stradal, la Constanța

de Redacția Dotto

SEAS 2022 – STAGIUNEA ESTIVALĂ A ARTELOR SPECTACOLULUI – UN SPECTACOL-CADOU ÎNAINTE DE FINAL.

SEAS 2022 se apropie de final. Înainte de încheiere, vă oferim un cadou-surpriză, un spectacol de teatru stradal, realizat de talentații studenți ai Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța.

MUZEUL STATUILOR SHAKESPEARE este un spectacol cu statui vivante, în care celebrele personaje ale lui William Shakespeare prind viață sub privirile spectatorilor. Regia și scenariul poartă semnătura lui Mihai Mălaimare.

Astă-seară, vineri 26 august, de la orele 20:30 și 21:30 vor avea loc, pe Faleza Cazinoului din Constanța, în zona grupului statuar „Pescari”, două reprezentațiiale acestui spectacol, iar mâine, sâmbătă, 27 august, evenimentele se vor repeta de la aceleași ore și în același spațiu.

Intrarea este liberă, iar prezența – obligatorie!

*****

Romeo și Julieta decid că nu există nimic mai important în lume în afară de a fi împreună, un trup, o minte, o inimă și pleacă fără regret, mână în mână către moarte. Rămâne ca o amintire strigătul mut și disperat al Doicii. Regele Lear, spre disperarea Bufonului, dovedește că bătrânețea nu este uneori tot una cu înțelepciunea, Othello cade pradă geloziei și ticăloșiei oamenilor, omorând singura ființă care îl susținea și iubea necondiționat, Miranda și Ferdinand descoperă ce minune este să poți privi lumea prin ochii iubirii, Petruchio câștigă dragostea Catarinei, nu înainte de a cocheta cu nestatornica Bianca. Atunci când toate poveștile se întorc în matca lor, personajele redevin ceea ce au fost.

Distribuția: ROMEO – Tudor Cioboteanu, JULIETA – Teodora Parpală, DOICA – Raluca Cheleșu, REGELE LEAR – Gabriel Roșu, BUFONUL – Constantin Stoichiță, GONERIL – Sorina Toma, REGAN – Maria Blumetti, CORDELIA – Flori Priceputu, OTHELLO – Marius Dima, DESDEMONA – Denisa Todireanu, MIRANDA – Andra Colidiuc, FERDINAND – Romulus Samfiroiu, PETRUCHIO – Octavian Mateiciuc, BIANCA – Alexandra Babă, CATARINA – Cornelia Pandele

Costumele au fost realizate de studenții secției de scenografie a Universității Naționale de Arte București sub coordonarea profesoarelor Anca Albani și Roxana Ionescu, machiajul: Mirela Vescan, muzica: Răzvan Diaconu.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult