Spectacol Extraordinar de Folclor. Intrarea, liberă

Spectacol Extraordinar de Folclor pe scena Centrului “Jean Constantin” din Constanța. Consiliul Județean prin Centrul Cultural „Teodor T. Burada”, organizează marți de la ora 18:00 un regal folcloric cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Spectacolul aduce în atenția publicului constănțean Ansamblul Folcloric Profesionist „Brâulețul” alături de invitații: Nicolae Furdui Iancu și Formația „Crai Nou”, Elena Plătică – solista Ansamblului Folcloric Profesionist „Brâulețul alături de grupul de colindători „Muguri de cântec”.

Orchestra Ansamblului Folcloric Profesionist „Brâulețul”, este condusă de maestrul Cristian Obrejan. În deschidere va susține un recital Grupul Vocal „Giocoso”, înființat de Rodica Iftime și alcătuit din copii cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani, laureați cu premii importante la concursurile și festivalurile de muzică ușoară naționale și internaționale. Pentru a marca sărbătorile de iarnă, pe scena Centrului „Jean Constantin” va urca și și grupul de colindători „Muguri de cântec”, constituit din cursanții clasei de canto muzică populară, care au pregătit câteva momente artistice menite să ne introducă în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă, sub atenta coordonare a doamnei Elena Plătică, profesor în cadrul Centrului Cultural „Teodor T. Burada”. Spectacolul va fi prezentat de Raluca Diaconu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Intrare liberă la muzee de 1 iunie

Intrare liberă la muzee de 1 iunie. Toate obiectivele Muzeului de Istorie Națională și Arh…