joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News Spectacol de lasere pe cerul Constanței

Spectacol de lasere pe cerul Constanței

de Redacția Dotto

Constanța se pregătește să fie gazda celui mai mare spectacol de lasere, care a avut loc vreodată pe litoralul românesc. „Simfonia luminii“ promite să îi ducă pe toți cei prezenți într-o lume de basm, plină de mistere și culoare. Spectacolul va avea loc în Piața Ovidiu, vineri de la ora 20:00.

Cerul de deasupra centrului istoric al orașului va fi învăluit într-o simfonie a culorilor, a imaginilor și a efectelor speciale.  Atmosfera de la „Symphony of light“ va deveni pe alocuri incendiară, grație efectelor pirotehnice și a dansului cu foc realizat de una dintre cele mai apreciate trupe de dansatori profesioniști din România. Aceasta a pregătit un scenariu special pentru întâlnirea cu publicul constănțean, din care nu vor lipsi personajele mitologice, istoria și eterna luptă dintre bine și rău. 

Dobrogea va fi și ea prezentă în toată această poveste, datorită elevilor Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria“, care vor pune în scenă un program cu influențe specifice spațiunului dintre Dunăre și mare.

Distracția din Piața Ovidiu va continua până spre miezul nopții când pe scenă va urca Delia, care va aduce pentru prima data la Constanța ultimul său spectacol, „Rockadelia“. „Symphony of light“ este un proiect organizat de Asociația Culturală Obsidian cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, care promite să ofere o altfel de deschidere a sezonului distracției la malul Mării Negre.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult