vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Spectacole cu sala plină la Teatrul de Copii

Spectacole cu sala plină la Teatrul de Copii

de Redacția Dotto

Copiii au umplut în weekend sala Teatrului Căluțul de Mare din Constanța.

Spectacolul Cei trei purceluși i-a adus din nou în prim plan pe NANA, purcelușul cel mic, NUNU, purcelușul mijlociu, puțin bâlbâit și emotiv, pe NINI, purcelușul cel mare și pe LULU, lupul cel flămând și fudul.

Zeci de copii și părinți au venit la Teatru și pentru piesa Scufița Roșie, care urmărește povestea clasică a faimoasei fetițe, pe care mama o trimite să îi ducă bunicuței care un coșuleț cu merinde. Un spectacolul plin de candoare și umor, în care micuții au văzut ciupercuțe care cântă și iepurași vorbitori, totul într-un decor minimalist.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult