Spectacole la început de 2023

Managerul Teatrului de Stat, Erwin Șimșenshon își propune să aibă anul acesta o stagiune foarte diversificată, atât cu comedii de public, dar și cu piese cu subiect mai greu și mai serios precum cenzura din teatru.

Managerul își propune totodată un festival de Teatru de studio în luna martie. Pe 26 si 27 ianuarie vor fi primele reprezentații din Constanța ale ultimului proiect Prometeus la Sala Teatrului de balet Oleg Danovski. Tot în acest an managerul își dorește să finalizeze un proiect teatral început anul trecut cu Ada Milea.

Actrița Mirela Pană vorbește despre proiectul internațional Prometeu 22, în care și ea a jucat. Prometeu’22 este o meditație asupra condiției intelectualului în secolul XXI. Rolul lor este acela de a observa lumea cu un ochi obiectiv și de a împărtăși oamenilor cunoștințele lor, chiar cu riscul de a fi persecutați, așa cum a fost cazul lui Prometeu în epoca mitologică.

Iulian Enache actor dar și regizor al spectacolului ”Logodna relativă” a punctat și el cât de importantă este prezența oamenilor în sala de spectacol.

„Logodnă relativă” este o comedie care extrage haz și veselie din trădările căsniciei și relațiilor de iubire și mai ales din încurcăturile produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Intrare liberă la muzee de 1 iunie

Intrare liberă la muzee de 1 iunie. Toate obiectivele Muzeului de Istorie Națională și Arh…