duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Spiridușii Moșului la Microrezervație

Spiridușii Moșului la Microrezervație

de Ileana Gheorghiu

Decorațiuni de iarnă inedite realizate de copiii din Centrele Școlare pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori”, „Albatros” și „Delfinul” au fost expuse vinerea trecută la Microzervația din Constanța, unde s-a derulat proiectul „Spiridușii Moșului – Expoziție de decorațiuni de iarnă”.

Evenimentul a fost susținut de Consiliul Județean Constanța și Inspectoratul Școlar Județean Constanța. Expoziția a fost dedicată tuturor celor care iubesc Crăciunul, tradițiile, colindele și poveștile cu Moș Crăciun și a căror bucurie înseamnă a petrece împreună sărbătorile de iarnă.

Evenimentul a luat naștere din dragoste pentru Crăciun și oameni, dar mai ales din dorința de a aduce un zâmbet pe chipul elevilor cu dizabilități ce și-au prezentat creațiile în cadrul expoziției.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult