joi, 13 iunie, 2024
Home Cultură ,,Splendoare în iarbă”, la Jean Constantin

,,Splendoare în iarbă”, la Jean Constantin

de Redacția Dotto

Eveniment deosebit pentru iubitorii de film clasic: Retro Cinema prezintă proiecția celebrului film „Splendoare în iarbă”. Pelicula va rula la Centrul Multicultural Educativ pentru Tineret Jean Constantin , miercuri, 29 mai, de la ora 18:30. Capodoperă cinematografică din anii ’60, explorează tematici profunde precum dragostea, dorința și conflictul dintre norme sociale și sentimente personale, lăsând o amprentă de neșters în istoria filmului. Regizorul Elia Kazan l-a încurajat pe William Inge să transforme o poveste reală auzită în Midwest într-un scenariu premiat cu Oscar. Rezultatul, „Splendoare în iarbă”, rămâne la fel de poetic, impresionant și puternic ca în urmă cu două generații.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult