Sport în Parc, evenimentul care îi provoacă pe constănțeni la mișcare, are loc sâmbătă și duminică

Clubul Sportiv Laguna Constanța îi așteaptă pe toți iubitorii de sport în aer liber la două zile pline de activități sportive, în acest weekend, 21 și 22 mai, cu ocazia Zilelor Constanței.

Proiectul Sport în Parc, finanțat de către Primăria Constanța, este dedicat întregii familii și include baschet, mini-fotbal, fotbal-tenis și alte sporturi, pe terenurile care vor fi amenajate pe Bulevardul Tomis.
De asemenea va avea loc și un cros, al cărui start se va da sâmbătă, 21 mai, la ora 17.00, pe faleza Cazino. Traseul va avea trei kilometri și va parcurge faleza până în dreptul Portului Turistic Tomis apoi va urca către centru vechi, sosirea urmând să aibă loc în Piața Ovidiu.
Terenurile de sport amenajate pe Bulevardul Tomis vor fi gazda unor competiții ad-hoc, cu înscriere pe loc sau vor putea fi folosite la liber de către participanți. Pentru cei mai mici dintre aceștia vor avea loc ședințe de inițiere în diferite sporturi.


Sport în Parc este un proiect care își propune să promoveze activitățile fizice în aer liber, pentru toți membrii familiei, îndemnând la un stil de viață sănătos în care sportul să aibă un rol important.
De altfel, potrivit unui raport recent al OMS – Organizația Mondială a Sănătății, indică că aproape 60 la sută dintre români sunt supra-ponderali iar pandemia a accentuat această situație. În același timp, studiul menționează că persoanele supraponderale au fost mai predispuse la forme grave ale Covid-19.
Condițiile de practicare a sportului în cadrul evenimentului Sport în Parc vor fi la cele mai înalte standarde iar organizatorii își propun atragerea unui număr cât mai mare de cetățeni de-a lungul celor două zile pline de sport.

Sport în Parc, evenimentul care îi provoacă pe constănțeni la mișcare, are loc sâmbătă și duminică


Evenimentul Sport în Parc, parte a sărbătorii Zilele Constanței, este finanțat de Primăria Constanța și este susținut de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Universitatea Ovidius și Facultatea de Educație Fizică și Sport Constanța.

Sport în Parc, evenimentul care îi provoacă pe constănțeni la mișcare, are loc sâmbătă și duminică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Lumini și umbre în Legile Securității Naționale

“Proiectul legilor securității naționale cere cetățenilor și firmelor să acționeze ca info…