miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Sportivii de la CS Medgidia pe podium

Sportivii de la CS Medgidia pe podium

de Redacția Dotto

Sportivii de la CS Medgidia au urcat pe podium la Cupa Dunării la lupte pe plajă.

Competiția a avut loc pe plaja Lacului Ciuperca din Tulcea, iar pentru premiile puse în joc au luptat 40 de copii. CS Medgidia a participat cu juniorii 4 și cu sportivii Under-15, la aproape toate categoriile de greutate.

La băieți au câștigat locul 1 Ion Gabriel, Marian Tănase și Gabriel Naum, locul doi a fost ocupat de Rareș Moldovan, iar câștigătorii locului 3 au fost Flavius Popa, Mario Cantea, Andrei Barbu și Laurențiu Gheorghe. La fete, locul 1 a fost câștigat de Maria Ion, Carmina Babă, Ioana Drăgoi și Ana Moldoveanu, locul 2 de Sara Gheorghe, Elena Drăgoi, Maria Tomescu, Gabriela Jinga și Gabriela Nedelcu, iar pe locul 3 a urcat Natalia Jaca.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult