Stagiunea estivală continuă la Constanța

Spectacolele de muzică și dans „O vară sub semnul armoniei” se vor desfășura în parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, cu începere de la ora 19:00.

Vineri, 01 septembrie, sunteți așteptați la „Amor caliente”, un divertisment muzical cu piese latino-americane și spaniole.

Sâmbătă, 02 septembrie, va fi prezentat publicului spectacolul „Iubirea în muzică”. Spectacolul propune publicului seri de muzică romantică vocală și instrumentală, arii și duete din cele mai renumite opere și operete, muzică de film și musical dar și duete și momente coregrafice din balete clasice.

Stagiunea estivală continuă la Constanța

Duminică, 03 septembrie, sunteți invitați la spectacolul „Sub soarele Italiei” un colaj de muzică italienească de largă popularitate, alcătuit din toate genurile muzicale-operă canțonetă, muzică ușoară veche și muzică pop, cu negative de orchestră.

Stagiunea estivală continuă la Constanța

Până pe 17 septembrie, Primăria Municipiului Constanța vă invită la evenimente culturale remarcabile, organizate pe scena special amenajată în parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”.

Intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…