vineri, 24 mai, 2024
Home Breaking news Stațiunea Mamaia arată dezolant

Stațiunea Mamaia arată dezolant

de Redacția Dotto
Stațiunea Mamaia arată dezolant
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Dacă mâine ar debuta sezonul estival pe litoral, turiștii care ar veni în Mamaia, ar fi dezamăgiți. Alei peticite, pline de gropi și bălți, dale sparte, spaţii verzi acoperite cu cărămizi și deșeuri. De astfel de imagini au parte toţi cei care ies la o plimbare în stațiunea Mamaia.

De la intrarea în stațiunea Mamaia și până în apropiere de Cazino, tabloul este unul cu care ne putem mândri.

Aleile sunt distruse, pline de gropi și bălți. Mormane întregi cu deșeuri și materiale de construcții împânzesc aleile care duc spre promenada din Mamaia.

Staţiunea Mamaia, cea care ar trebui să concureze cu litoralul ţărilor vecine, devine pe zi ce trece, mai ales în timpul iernii, un obiectiv care-i face nu doar pe turişti, ci şi pe constănţeni, să fugă de Constanţa.

Constănțenii devin nostalgici când se își amintesc cum arăta Mamaia acum 10-20 de ani.

Aceeași imagine dezolantă și la Teatrul de Vară din Mamaia. Sunt ani întregi de când teatrul nu mai prezintă interes pentru autorități, iar locul a ajuns o ruină. Mirosul care te întâmpină este unul greu de suportat. Mesajele desenate cu graffiti împodobesc zidurile care stau să cadă. Reprezentanții primăriei Constanța spun că zona va igienizată.

Conform legii, cetăţenii care nu se conformează normelor privind salubritatea, menţinerea curăţeniei şi protecţia mediului riscă amendă cuprinsă între 400 şi 800 de lei pentru persoane fizice şi 500-1000 de lei pentru persoane juridice.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult