"Stejarii" au dat zăpada din România pe soarele din Antalya!
HomeSport„Stejarii” au dat zăpada din România pe soarele din Antalya!
Sport - joi 10 decembrie 2020

„Stejarii” au dat zăpada din România pe soarele din Antalya!

Condiții de pregătire de cinci stele și 18 grade Celsius! Așa i-a așteptat stațiunea turcă Antalya pe cei 44 de jucători ai naționalei noastre de rugby aleși de selecționerul Andy Robinson pentru acest stagiu de pregătire.

Înainte de debutul campaniei de calificare la Cupa Mondiala din Franța 2023, oamenii din staff-ul tehnic al „stejarilor” au dorit sa verifice potențialul multor jucători tineri care se regăsesc în lot, așa că îi ” întind” la maximum pe sportivi în cele două sau chiar trei antrenamente zilnice, desfășurate și la 18 grade Celsius. Și, deși beneficiază de condiții de refacere de lux, ” stejarii” au optat într-una din zile pentru refacere în apa rece a Mării Mediterane, acolo unde cei mai îndrăzneți s-au aventurat și la înot! Dacă astăzi este ziua de naștere a stelistului Florin Surugiu, ieri s-a sărbătorit – pentru prima dată din postura de român – Johan van Heerden.

„Mi-am făcut cadou acest sejur la căldură, pentru că nu-mi place deloc frigul”, a declarat Johan van Heerden, rugbyst naționala României.

În vârstă de  34 de ani, sportivul a fost surprins aseară, la cină, de coechipieri cu un cadou dulce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Răzvan Grădinaru, noul jucător al FC Viitorul

Mijlocașul Răzvan Grădinaru este noul jucător al formației FC Viitorul Constanța. În vârst…