joi, 13 iunie, 2024
Home Politică Stelian Ion și-a exercitat dreptul de vot la secția de votare 186

Stelian Ion și-a exercitat dreptul de vot la secția de votare 186

de Redacția Dotto

Stelian Ion s-a prezentat la secția de votare nr. 186 din incinta Liceului Energetic din Constanța, duminică, 9 iunie a.c. Candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Constanța s-a prezentat la vot însoțit de fiica sa.

Stelian Ion a declarat la ieșire:

„Este foarte important să ne exprimăm opțiunea și să votăm. Am venit aici plin de încredere, constănțenii ne transmit, peste tot pe unde mergem, gândurile lor bune, doresc schimbare, doresc să ajungem, ca oraș, acolo unde eram odinioară – în topul orașelor din această țară. Constănțenii știu că putem mai mult, că merităm mai mult. Îndemn oamenii să vină masiv la vot, să își exprime opțiunea! Am făcut lucrul acesta azi și eu. Împreună cu colegii vom merge prin toate secțiile de votare să ne asigurăm că procesul de votare este unul corect. Apărăm voturile constănțenilor pentru că este foarte important ca acest vot să fie al lor și să nu fie deturnat în nici un fel. Mulțumesc presei că a relatat, zilele trecute, tot ceea ce s-a întâmplat în privința organizării acestui scrutin. Cu o prezență foarte mare la vot, toate aceste deficiențe care au fost deja constatate de către AEP şi instituţiile abilitate vor putea fi surmontate. Îi îndemn de toți să vină în număr cât mai mare, pentru că, până la urmă, asta contează, să ne exprimăm votul și să vie opțiunea noastră, a constănțenilor.”

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult