duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Vergil Chițac trebuia să dispună imediat oprirea a activității roții

Vergil Chițac trebuia să dispună imediat oprirea a activității roții

de Redacția Dotto
Stelian Ion

După incidentul petrecut la Târgul de Crăciun din Constanța, în data de 1 decembrie, în care 45 de persoane au fost blocate în roata panoramică, au început să apară primele reacții, iar un senator constănțean pare să-și îndrepte atenția către problemele locale, lansând un atac asupra primarului Vergil Chițac.

Reacția senatorului vine ca urmare a evenimentelor dramatice din cadrul Târgului de Crăciun și sugerează o schimbare de focalizare către problemele administrative și de siguranță din municipiul Constanța. În mod specific, senatorul pare să critice modul în care autoritățile locale au gestionat situația, cu atenție deosebită asupra responsabilităților primarului Vergil Chițac.

Această abordare sugerează o cerere de transparență și responsabilitate în gestionarea evenimentelor la nivel local. Incidentul de la Târgul de Crăciun a deschis o dezbatere amplă cu privire la măsurile de siguranță și la modul în care autoritățile locale gestionează astfel de situații. Este de așteptat ca astfel de reacții și discuții să continue, cu accent pe asigurarea siguranței și bunei funcționări a evenimentelor publice în viitor.

„Ceea ce s-a întâmplat la inaugurarea Târgului de Crăciun de la Constanța este regretabil și extrem de revoltător în același timp. Zeci de copii și părinții lor au trăit clipe de coșmar, viețile le-au fost puse în pericol, iar cineva trebuie să răspundă legal pentru asta!

Nu doar că primarul Chițac nu a fost în stare să le ofere constănțenilor un târg de Crăciun decent, de care cei mici să se bucure, însă a permis montarea și punerea în funcțiune a unei roți panoramice ce putea fi o capcană letală.

Vergil Chițac trebuia să iasă public și să dispună imediat oprirea temporară a activității roții până când instituțiile abilitate stabilesc că sunt respectate toate normele de funcționare în siguranță. Nu a făcut-o! Nici măcar scuzele de rigoare pentru familiile care trecut prin acele minute de groază nu s-a deranjat să le transmită. Mai mult, Primăria s-a ferit să facă public orice detaliu legat de inaugurarea acestui eveniment, pentru că au devenit specialiști în băgatul mizeriei sub preș.

Pe lângă grotescul unui bâlci prost organizat, cu prețuri nejustificat de mari și amplasat, din nou, în ușa unei instituții de cultură a orașului, amatorismul, nepăsarea și bătaia de joc pe foarte mulți bani practicată de primarul Vergil Chițac ar fi putut avea consecințe extrem de grave!” transmis senatorul USR printr-o postare în mediul on-line.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult