joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News Stelian Ion: Vom face opoziție cu toată forța

Stelian Ion: Vom face opoziție cu toată forța

de Redacția Dotto

Am apărat fiecare vot, vom face opoziție cu toată forța. Sunt declarațiile lui Stelian Ion, președintele USR Constanța. Acesta se află pe locul doi în urma scrutinului de ieri. Ion a obținut 21.000 de voturi. Nu sunt puține, a spus el dar nici suficiente pentru schimbarea pe care ne-am dorit-o. În discursul său, Stelian Ion a vorbit despre nereguli în organizarea alegerilor și nu a ezitat să critice modul în care Vergil Chițac a administrat orașul. A mai spus că a primit multe mesaje de la tineri ca ar vrea să plece din Constanța și că va lupta pentru oraș și viitorul copiilor. Nu în ultimul rând, Stelian Ion a făcut o trecere în revistă a primăriilor pe care Alianța Dreapta Unită a reușit să le câștige în județ, acestea fiind Ghindărești, Ion Corvin și Fântânele.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult