Strategie pentru dezvoltarea Județului Constanța

Constanța are începând de aseară o strategie pentru dezvoltare durabilă, care se bazează pe trei direcții de acțiune: infrastructură și transport public, protejarea mediului și digitalizare, modernizarea administrației publice și implicare în dezvoltare teritorială.

Strategia a fost prezentată aseară de președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, în cadrul unui eveniment care a reunit reprezentanți ai administrației locale, ai mediului de afaceri și ai societății civile.

2 comentarii

  1. Ce vreti sa spuneti prin „implicare in dezvoltarea teritoriala”? Am doua apartamente in oras. Intr-unul locuieste fiica mea de peste 10 ani si de o luna de zile a primit 3 amenzi de la Politia locala pentru parcare neregulamentara plus puncte penalizare. Zona aceea e ca o curte interioara pentru trei blocuri si n-au existat niciodata indicatoare rutiere de restrictie. Am facut o cerere de doi ani la Primarie pentru un loc de parcare, avand in vedere ca s-au demolat niste garaje si s-a spus ca se va amenaja o parcare, dar nu am primit nici-un raspuns. Masina fetei mele nu incurca trecerea in acea zona si la fel ca ea parcheaza si alti locatari din bloc, care nu au primit amenzi. Daca primul proces verbal ar fi venit la timp si nu dupa doua saptamini, fiica mea n-ar mai fi parcat in acel loc, cu toate ca nu exista interdictie. Cand am vrut sa aflu de ce a primit amenzile mi s-a spus ca s-au dat in urma unei sesizari. Daca la Primarie se lucreaza pe sesizari, vreau si eu sa fac o sesizare. Locuiesc pe b-dul Tomis la intersectia cu str.Poporului si de cate ori vreau sa merg in zona Dacia, nu pot merge pe trotuar alaturi de sotul meu pentru ca sunt masini parcate una langa alta si trebuie sa mergem in sir indian. Acele masini care ocupa trotuarul public au voie sa parcheze acolo? S-au dat amenzi pentru ca incurca trecerea pietonilor? Uneori a trebuit sa o iau pe spatiul verde de linga bloc deoarece nu lasasera nici 20 de cm liber pe trotuar. Astep un raspuns de la Primarie. L-am votat pe d-l Chitac si sunt foarte dezamagita de ce se-ntimpla acum la Primarie. Sper sa primesc un raspuns autorizat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Control pe plajele lărgite

Amplă acțiune de verificare a plajelor lărgite, în stațiunea Mamaia. Reprezentații Apelor …