Stridiile japoneze cresc bine în Marea Neagră. Deși apa au fost mai rece decât de obicei în ultimele săptămâni, ceea ce le-a încetinit dezvoltarea, stridiile japoneze cultivate experimental în zona litoralului românesc au ajuns la dimensiunea minimă pentru comercializare.
Au deja până la 45 de grame. Stridiile au și un conținut bun de carne, între 18 și 21%, semnificativ peste media internațională, potrivit cercetătorilor de la Institutul Grigore Antipa care monitorizează dezvoltarea lor în Marea Neagră.
DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.
@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți.AcceptMai mult