TIR

Accident mortal la Agigea. Un TIR de 25 de tone s-a prăbușit într-o prăpastie, lângă sensul giratoriu de la intrarea pe Autostrada Soarelui, iar șoferul a murit pe loc.

Martorii spun că mastodontul circula cu o viteză atât de mare încât nu a mai putut lua curba din giratoriu, pe breteaua care duce către Portul Constanța și a zburat efectiv pe șosea spulberând bara de protectie a autostrăzii. A căzut de la 15 metri înălțime direct în prăpastie și s-a făcut bucăți. Din cauza impactului extrem de puternic, șoferul a fost strivit în cabina TIR-ului, iar salvatorii de la descarcerare s-au chinuit minute bune pentru a-l scote dintre fiare.

Când l-au scos din cabină, bărbatul nu avea puls și nici nu respira. În zadar s-au chinuit medicii să îl readucă la viață. După 45 de minute de resuscitare, bărbatul a fost declarat mort. Șoferul avea 23 de ani și era din Constanța. TIR-ul pe care îl conducea era încărcat cu grâu și trebuia să ajunge în Portul de Cereale, iar apoi la export.

Check Also

Martorul cheie în dosarul în care ÎPS Teodosie este inculpat pentru cumpărare de influență: „Am vrut să arăt sistemul corupt din biserică. Am mai făcut filmări, care nu au fost difuzate de Recorder”

Preotul Petrică Leaşcu, martorul cheie în dosarul în care arhiepiscopul Tomisului, Teodosi…