TIR

Accident mortal la Agigea. Un TIR de 25 de tone s-a prăbușit într-o prăpastie, lângă sensul giratoriu de la intrarea pe Autostrada Soarelui, iar șoferul a murit pe loc.

Martorii spun că mastodontul circula cu o viteză atât de mare încât nu a mai putut lua curba din giratoriu, pe breteaua care duce către Portul Constanța și a zburat efectiv pe șosea spulberând bara de protectie a autostrăzii. A căzut de la 15 metri înălțime direct în prăpastie și s-a făcut bucăți. Din cauza impactului extrem de puternic, șoferul a fost strivit în cabina TIR-ului, iar salvatorii de la descarcerare s-au chinuit minute bune pentru a-l scote dintre fiare.

Când l-au scos din cabină, bărbatul nu avea puls și nici nu respira. În zadar s-au chinuit medicii să îl readucă la viață. După 45 de minute de resuscitare, bărbatul a fost declarat mort. Șoferul avea 23 de ani și era din Constanța. TIR-ul pe care îl conducea era încărcat cu grâu și trebuia să ajunge în Portul de Cereale, iar apoi la export.

Un comentariu

  1. La cat de alergati sunt acesti soferi de catre patronii flamanzi, e normal sa se intample chestii de genul.Vara sunt forjati foarte tare acesti soferi care transporta cereale, e cazul sa se auda si in public chestia asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Canicula topește Constanța

51 de grade are nisipul în Mamaia. Un val de căldură extremă a pus stăpânire pe tot litora…