sâmbătă, 20 iulie, 2024
Home DOTTO News Studenții, înapoi în bănci

Studenții, înapoi în bănci

de Redacția Dotto
energia verde

Ridicarea restricțiilor și a stării de alertă aduce studenții înapoi în bănci. Cei de anul întâi au ocazia să își vadă profesorii și colegii pentru prima oară față în față.

Profesorii spun că va mai dura însă până să se organizeze ca la carte și să îi poată primi în sălile de clasă pe toți cursanții. Cel puțin săptămâna aceasta cursurile se vor derula în continuare în format hibrid.

Renunțarea bruscă la restricții și revenirea la normalitate nu a permis universităților să se organizeze din timp, astfel că Senatul unora dintre ele a decis că pentru încă o perioadă cursurile se vor derula hibrid. Și din clase, dar și online. Este și cazul Universității Martime Constanța.

Studenții de anul I de la UMC au avut ocazia să își întâlnească pentru prima dată profesorii în sălile de clasă. Deși pic dați peste cap de orele matinale la care încep acum cursurile, mulți se bucură că din online, cursurile s-au mutat în aula universității. Sunt bucuroși că își cunosc colegii și profesorii și cred că se vor putea adapta rapid.

Faptul că masca este păstrată cu titlu de recomandare și nu mai este obligatorie ca până acum a relaxat și atmosfera de la cursuri.

De la începutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate 111.498 de îmbolnăviri cu COVID-19 în județul Constanța. 2.479 de persoane dintre cele pozitive au pierdut, din păcate, lupta cu boala.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult