joi, 13 iunie, 2024
Home Actualitate Studioul Planificare şi Comandă IKEA s-a deschis oficial la Constanța

Studioul Planificare şi Comandă IKEA s-a deschis oficial la Constanța

de Redacția Dotto

Studioul Planificare și Comandă IKEA a fost inaugurat, joi, 16 mai, în incinta supermarketului Supernova din Constanța. Acest studio se adresează tuturor celor cei care vor să-și modernizeze locuințele, aceștia vor găsi în interiorul studioului o gamă de produse și servicii de calitate.

În interiorul showroom-ului, regăsim servicii și produse pentru toate zonele principale ale locuinței living-uri, bucătării, dormitoare și băi. Pe lângă zona de planificare, studio-ul dispune și de o zonă de soluții de mobilier, prezentare și consiliere în alegerea unor anumitor produse pentru casă.

„Ne bucurăm să anunţăm deschiderea oficială a Studio-ului de Planificare şi Comandă IKEA din Constanţa, marcând un moment important al prezenţei noastre în acest oraş, dar şi la nivel naţional. Acest Studio este un nou format pe care IKEA l-a dezvoltat şi a decis să îl lanseze pentru prima dată în România aici, la Constanţa.

Pentru cei care îşi doresc să-şi reamenajeze locuințele, vă invităm să ne vizitați la Studio-ul nostru de Planificare & Comandă IKEA din Supernova Constanța şi să vă bucurați de o experiență accesibilă de planificare şi comandă”

a precizat Mihai Dinte-Pop, manager Studio Planificare şi Comandă IKEA, Constanţa.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult