joi, 18 aprilie, 2024
Home DOTTO News Sudul litoralului, în topul preferințelor turiștilor

Sudul litoralului, în topul preferințelor turiștilor

de Andreea Bălan
Vacanță de 1 iunie, pe litoral

Turiștii care își petrec vacanțele pe litoralul românesc și-au schimbat preferințele în alegerea stațiunilor. Dacă până acum Mamaia era în top, iată că anul acesta stațiunile din sudul litoralului atrag un număr mai mare de turiști.

Eforie Nord conduce, în acest sezon, topul destinațiilor preferate. Stațiunea este principala opțiune de vacanță mai ales a familiilor cu copii. O creștere important este și în zona Neptun – Olimp. În schimb, Mamaia pierde aproximativ 20 de procente din turiștii care se cazau în stațiune în 2019. O statistică vine și de la Comisia Europeană de Turism. Aceasta spune că România a înregistrat în primele cinci luni ale acestui an doar 52% din numărul de sosiri raportat în aceeași perioadă din 2019. Touroperatorul Ionuț Nedea are și explicația.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult