Update

La data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 16.45, minora FRÂNCU IONELA DANIELA, de 12 ani, plecată voluntar de la domiciliu la data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 07.30, a fost identificată, de polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari, în zona Grupului Social Peninsula.

Minora nu a fost victima vreunei infracțiuni.

În cauză, au fost sesizați specialiști din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, potrivit competenței. Informeaza IPJ Constanta.

Este alertă la Constanța după dispariția unei adolescente. Polițiștii și familia caută o copilă de 12 ani, care a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Frâncu Ionela Daniela are 1,60 metri înălțime și o greutate de 55 de kilograme. Are păr blond, ochi albaștri, o cicatrice distinctivă pe frunte și, la momentul dispariției, purta ochelari.

Potrivit descrierii oferite de poliție, la momentul plecării, tânăra era îmbrăcată într-un cojoc din piele întoarsă de culoare neagră și purta încălțăminte sport de aceeași culoare.

Familia și autoritățile locale solicită sprijinul comunității pentru găsirea acestei minore. Dispariția Danielei a fost anunțată în această după amiază și prin serviciul Missing Child Alert. Toți cei care dețin informații legate de Ionela Daniela sunt rugați să contacteze numărul unic de urgență 112 sau să apeleze Dispeceratul I.P.J. Constanța la numărul de telefon 0241.611.364.

Check Also

Martorul cheie în dosarul în care ÎPS Teodosie este inculpat pentru cumpărare de influență: „Am vrut să arăt sistemul corupt din biserică. Am mai făcut filmări, care nu au fost difuzate de Recorder”

Preotul Petrică Leaşcu, martorul cheie în dosarul în care arhiepiscopul Tomisului, Teodosi…