miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Sunați la 112, dacă l-ați văzut pe Andrei Leonardo

Sunați la 112, dacă l-ați văzut pe Andrei Leonardo

de Redacția Dotto

La data de 7 decembrie, în jurul orei 09.45 polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a minorului DĂINEANU ANDREI LEONARDO, de 13 ani, din orașul Năvodari, județul Constanța.

La data de 6 decembrie a.c., acesta a plecat în mod voluntar de la unitatea de învățământ, fără a reveni până în prezent.

Numitul DĂINEANU ANDREI LEONARDO are 1,65 m înălțime, 65 de kilograme, păr șaten, ochi căprui.

La data plecării era îmbrăcat cu geacă de culoare neagră, blugi de culoare albastră și purta încălțăminte sport.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult