Crima din Mangalia a îngrozit o ţară întreagă. După ce cu o zi în urmă au apărut primele imagini din noaptea crimei, când Alina a fost ucisă şi băgată într-un geamantan, trupul fetei fiind apoi abandonat în parc, apar noi detalii cutremurătoare.

Tânăra de 18 ani care și-a ucis cea mai bună prietenă la Mangalia le-a povestit anchetatorilor tot ce s-a întâmplat, sperând la o pedeapsă mai blândă. Loredana a fost brutal de sinceră în timpul audierilor și a povestit cum a ucis-o pe Alina. Ea le-a spus anchetatorilor că a avut niște discuții contradictorii cu Alina legate de plecarea ei acasă și într-un moment de furie a înjunghiat-o cu un cuțit pe care îl avea în camera de hotel.

” Într-un moment de furie, întrucât Alina îmi răspundea evaziv, am început să tremur. Inițial, am ezitat, însă după aceea am înjunghiat-o. Menționez că Alina nu dormea, însă stătea cu ochii închiși și fața la perete. Nu am vrut să o omor, însă am avut un moment în care m-am pierdut cu firea”, a spus Loredana anchetatorilor.

O jumătate de oră, Loredana și-a privit apoi prietena cum își dă ultima suflare și a împiedicat-o să strige după ajutor, chiar dacă aceasta s-a zbătut și a zgâriat-o. Apoi Loredana a scos hainele din valiza Alinei și i-a băgat acolo trupul. Taxiul cu care a transportat cadavrul l-a găsit pe internet și un coleg de muncă a ajutat-o să urce valiza în mașină

„Era grea, chiar am întrebat-o zic, când vrut s-o ajut, zic ba da zic, ce-ai în valiza asta ? Ce-ai în valiza asta, zic ? Si mi-a zis ca are și niște haine și niște rechizite de școal”, a povestit taximetristul.

Momentul în care Loredana coboară din taxi în dreptul automatului bancar a fost suerprins de o cameră de supraveghere. De la bancomat a scos 2.000 de lei și apoi i-a cerut șoferului să o ducă în Vaslui, dar acesta a refuzat-o.

„Am fost la gară, a vrut să scoată bani de la gara de la bancomat și i-am zis că bancomatul ală nu mai funcționează. Și mi-a zis „: nu poți să mă duci la Vaslui ? Nu te duc la Vaslui pentru că sunt foarte obosit. Sunt 300 și ceva de kilometri până acolo, mai fac o cursă, două și mă duc spre casă. Te las la gară și te duci cu trenul și o să te coste mai puțin. Cursa de Vaslui te costă în jur de 15-16 milioane. Și a zis: „Nu, lasă-mă în parc”, își mai amintește taximetristul din discuția cu Loredana.

În parc, Loredana a acționat atent, ca să nu fie văzută și a lăsat cadavrul Alinei sub o bancă.

„M-am uitat în jur să văd dacă sunt camere de filmat sau persoane care m-ar putea vedea. Întrucât nu era nimeni, m-am apropiat de prima bancă și am abandonat trupul Alinei sub această bancă. Am încercat să o pun pe bancă, dar era prea grea și nu am putut”, a declarat ea anchetatorilor.

Taximetristul  susține că nu a știut niciun moment ce se află în valiză. Barbatul este în stare de șoc și vrea să renunțe acum la meserie, de frică.

„Sunt terminat. La ce s-ar fi putut înâmpla cu mine mă gândesc. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-a omorât și pe mine. Credeți-mă! Este foarte greu pentru mine Sunt într-o stare foarte rea, vreau să renunș și la taxi, vreau să renunț la tot, nu mai vreau absolut nimic, mai spune taximetristul.  

Cât despre motivul care determinat-o să își recunoască crima, Loredana a spus procurorilor ca a văzut în filme ca pedeapsa e mai mică dacă recunoști faptele.

Check Also

Se oprește apa în Constanța. Vezi dacă ești afectat!

T: Mai multe cartiere din Constanța fără apă   Mai multe cartiere din Constanța nu vo…