joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News Surprize de 1 iunie la Pavilionul Expozițional

Surprize de 1 iunie la Pavilionul Expozițional

de Redacția Dotto

Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural „Teodor T. Burada”, vă invită să celebrați Ziua Internațională a Copilului, cu o serie de evenimente-surpriză la Pavilionul Expozițional Constanța. Pe 1 iunie, de la ora 11,  se va da startul unui spectacol de neuitat pentru copii, cu intrare liberă. Evenimentul va fi deschis de actorii Teatrului „Căluțul de Mare”, care vor prezenta o paradă a personajelor de basm și spectacolul „Privighetoarea”, regizat de Vitalie Drucec. Atmosfera de sărbătoare va fi întreținută și de cei mai talentați cursanți ai Centrului Burada, dar și de îndrăgitele ansambluri folclorice din Constanța. Seara va culmina cu un concert incendiar susținut de Bibi, una dintre artistele preferate ale copiilor și adolescenților. Accesul la toate evenimentele este gratuit! Evenimentul va fi prezentat de îndrăgiții actori Ana-Maria Ștefan și Dan Cojocaru.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult