vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Suspectul de crimă şi viol în cazul de la Corbu şi-a recunoscut faptele comise

Suspectul de crimă şi viol în cazul de la Corbu şi-a recunoscut faptele comise

de Redacția Dotto
Crima Corbu

Suspectul de crimă şi viol, în cazul de la Corbu, un vecin în vârstă de 29 de ani de-al victimelor, a recunoscut faptele pe care le-a comis, el fiind reţinut şi urmând ca sâmbătă să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, bărbatul a spus că iniţial a intenţionat să jefuiască respectiva familie, dar pentru că nu a găsit decât o sumă mică de bani în casa acestora, s-ar fi enervat şi a violat o tânără de 20 de ani, iar pe tatăl acesteia, care a încercat să intervină, l-a înjunghiat mortal cu o macetă pe care o avea asupra sa.

Anchetatorii au găsit în locuinţa criminalului atât maceta, cât şi diferite alte obiecte furate din casa familiei atacate.

După ce vineri seară a fost audiat timp de mai multe ore, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca sâmbătă să fie prezentat judecătorilor Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3,45, poliţiştii Secţiei 5 Rurală Cogealac au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o minoră, de 15 ani, cu privire la faptul că o persoană ar fi pătruns în locuinţa sa, din localitatea Corbu, şi ar fi întreţinut, prin constrângere, raporturi sexuale cu sora sa, în vârstă de 20 de ani, iar tatăl lor ar fi fost înţepat în zona abdomenului cu un corp ascuţit. După comiterea faptelor, atacatorul, ce avea faţa acoperită cu o cagulă, a fugit.

Ajuns la faţa locului, echipajul medical a constatat decesul bărbatului, în vârstă de 41 de ani, iar tânăra violată a fost transportată la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare. 

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult