sâmbătă, 25 mai, 2024
Home DOTTO News Suspiciune de risipă a banului public la Primăria Năvodari

Suspiciune de risipă a banului public la Primăria Năvodari

de Redacția Dotto
Suspiciune de risipă a banului public la Primăria Năvodari

Consiliul Local Năvodari a fost convocat într-o ședință extraordinară marţi, 15 noiembrie 2020. Pe ordinea de zi, unul dintre cele două proiecte presupunea ca Primăria orașului Năvodari să aloce pentru asfaltări un buget de 1.700.000 Lei + TVA.

Consilierilor locali le-a atras atenţia faptul că nu există o notă de fundamentare prin care să se specifice pentru ce străzi se doresc reparații, cantităţile de asfalt pentru fiecare stradă, singurul element cert fiind suma ce urmează a fi cheltuită: 1.700.000 Lei + TVA! Suspiciunile fiind alimentate şi de faptul că nu s-a putut identifica urgenţa pentru care au fost convocaţi printr-o notificare prealabilă cu trei ore, consilierii opoziţiei au respins proiectul.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult