vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Sute de migranți salvați de polițiștii români

Sute de migranți salvați de polițiștii români

de Ileana Gheorghiu
polițiștii
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Polițiștii de frontieră români au salvat sute de suflete din Marea Mediterană.

În ultimele săptămâni, echipajul român de pe nava de supraveghere „Ştefan cel Mare” a Gărzii de Coastă, aflat în misiune FRONTEX, a participat la mai multe operaţiuni de salvare în Marea Mediterană, alături de autorităţile italiene.

260 de migranți de naţionalităţi diferite, dintre care aproximativ 100 de copii, care se aflau în pericol pe mare, pe ambarcaţiuni supraaglomerate, au fost salvate. Polițiștii de frontieră le-au oferit persoanelor salvate asistență, hrană și apă şi le-au debarcat în siguranță în porturile italiene. De aici oamenii au fost preluați de autorități, pentru stabilirea identităţii acestora.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult