vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Sute de mii de lei, în aer. Primăria Constanța vrea show cu drone de Ziua Marinei

Sute de mii de lei, în aer. Primăria Constanța vrea show cu drone de Ziua Marinei

de Redacția Dotto

Primăria Constanța vrea să cumpere servicii pentru organizarea a două spectacole cu drone și artificii, pentru Ziua Marinei. Valoarea estimată este de aproximativ 191 de mii de lei cu TVA.

Show-urile de drone și artificii se vor desfășura cu ocazia Zilei Marinei, pe 15 august 2023, în intervalele orare 10.00 – 11.00 și 21.00 – 23.00. Show-ul cu artificii va avea o durată de 4 minute. Locația va fi digul Farul Verde din Portul Turistic Tomis. „Cu ajutorul unor efecte pirotehnice care sunt vizibile numai ziua, se va realiza un spectacol folosind produse care produc fum colorat și explozii de sunet“, se arată în documentul privind specificațiile tehnice

Show-ul multimedia (artificii/drone) va fi compus dintr-un spectacol de artificii piromuzical, în sincron cu un spectacol de drone cu artificii și de un spectacol aerian de lumini și drone. Show-ul multimedia se va desfășura în intervalul orar 22.00 – 23.00 și va avea o durată de minimum 13 minute, iar locația va fi tot digul Farul Verde, se mai precizează în document.

Totodată, va exista și un moment prin care va fi spusă o poveste deasupra mării, cu ajutorul unor elemente reprezentative pentru Constanța.

„În conceptul spectacolului se va integra un spectacol aerian de lumini cu drone, compus dintr-o coregrafie organică complexă, cu o rezoluție de 150-200 de pixeli (drone) și cu o durată de minimum 4 minute. În cadrul acestui moment, se vor include un număr de minimum 8 – maxim 10 imagini, care vor spune o poveste deasupra Mării Negre, ilustrând elemente reprezentative pentru oraș, pentru comunitate, pentru mare“, mai scrie în document.

Firma ofertantă este cea care s-a ocupat și de show-ul cu 200 de drone luminoase multicolore, pregătit de Zilele Constanței 2023.

Evdelo Outsourcing SRL este o firmă din București, înființată în 2020. Aceasta se ocupă de activități de realizare a soft-ului la comandă. În anul 2022, societatea a avut o cifră de afaceri de 1.012.012 lei, un profit net de 536.451 de lei și niciun angajat. Administrator este Ionuț Mădălin Preda, acesta fiind și asociat, alături de Cristian Alin Neacșu, potrivit listafirme.ro.

Este vorba despre Evsky Show. Aceasta se recomandă a fi prima companie din România care organizează spectacole aeriene cu drone luminoase.

„EVSKY SHOW este prima companie din România care organizează spectacole aeriene cu drone luminoase. Spectacolele de lumini cu drone sunt realizate de drone iluminate, sincronizate și coregrafiate, care se aranjează în diferite formatii aeriene. Aproape orice imagine poate fi recreată pe cer, printr-un program care transformă grafica în comenzi de zbor, care sunt apoi comunicate dronelor“, transmite compania.

„Din 2020 creăm experiențe care devin amintiri grozave și subiecte de conversație. Punem accent pe autenticitatea fiecărei companii și o integrăm cu pasiune în show-urile realizate de noi. SAMSUNG, IQOS, RURIS, KANAL D2, SOMAREST sunt câțiva dintre clienții cu care am avut plăcerea de a colabora“, se mai arată pe site-ul companiei.

Firma s-a ocupat de spectacole aeriene cu drone luminoase, printre altele, la festivalul SAGA din 2021, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu din 2022Festivalul Ivan Patzaichin din Tulcea, din anul 2022, dar și la Zilele Clujului, conform portofoliului postat pe site.

Sursa: Focus Press

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult