joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News ,,Symphony of light”, live la Dotto TV

,,Symphony of light”, live la Dotto TV

de Redacția Dotto

Vara începe spectaculos pe malul Mării Negre! Pe 7 iunie, Constanța va fi gazda unui eveniment unic, care va transforma noaptea în zi și va umple Piața Ovidiu cu magie și culoare. Symphony of Light sau Simfonia Luminii, este spectacolul pe care constănțenii și turiștii veniți pe litoral nu trebuie să-l rateze la început de sezon estival.

Cap de afiș al evenimentului de la kilometrul zero al orașului va fi Delia, unul dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România. Delia va aduce în premieră la Constanța show-ul său inedit, Rockadelia, promițând o seară de neuitat. Pe scena din Piața Ovidiu vor urca și Mr. Mirrors și câteva trupe de dansatori profesioniști. Prestația lor va fi completată de vizualuri impresionante, flăcări de scenă și confetti. Iaar pe cer va fi proiectat și cel mai mare show de lasere organizat vreodată la Constanța. DOTTO TV va transmite LIVE acest eveniment. Vineri de la ora 20:00.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult