sâmbătă, 25 mai, 2024
Home DOTTO News Accident mortal, la intrare în Constanța

Accident mortal, la intrare în Constanța

de Redacția Dotto
politia

Un accident rutier mortal a avut loc în această dimineață la intrarea în Constanța dinspre Valul lui Traian. Șoferul a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și s-a izbit violent de un stâlp de pe marginea drumului.

Impactul a fost atât de puternic, încât trupul bărbatului a rămas prins ca într-o menghină între fiarele contorsionate ale mașinii. Oamenii legii spun că șoferul în vârstă de 40 de ani conducea fără permis. La locul accidentului au intervenit mai mulți salvatori, o autospeciala de stingere cu apă și spumă și o mașină de descarcerare. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru salva viața bărbatului.

Cercetările în acest caz continuă, potrivit oficialilor din Inspectoratul Județean de Poliție Constanța.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult