vineri, 14 iunie, 2024
Home Actualitate Tânăr de 18 ani reținut după ce a încercat să spargă un magazin și a condus fără permis

Tânăr de 18 ani reținut după ce a încercat să spargă un magazin și a condus fără permis

de Redacția Dotto

La data de 16 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 18 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tentativă la tâlhărie calificată, distrugere și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 8 mai a.c., în jurul orei 05.15, acesta ar fi încercat să deposedeze prin acte de violență o femeie, de 31 de ani, de sumele de bani aflate în casieria unei societați comerciale, unde era angajată, și ar fi provocat distrugeri la un telefon mobil aparținând societății comerciale.

Totodată, din activitățile întreprinse a rezultat faptul că tânărul ar fi condus un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Astfel, la data de 16 mai, polițiștii din cadrul Serviciului Municipal de Investigații Criminale au efectuat două percheziții domiciliare, în orașul Năvodari, în urma cărora au fost identificate și ridicate mai multe articole vestimentare și un telefon mobil.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, acesta va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult