vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Tânăr de 24 de ani, mort în urma unui accident rutier. Avea permisul suspendat.

Tânăr de 24 de ani, mort în urma unui accident rutier. Avea permisul suspendat.

de Redacția Dotto

Un bărbat de 24 de ani a murit în urma unui accident rutier produs în această dimineață, în jurul orei 2.00, pe bulevardul I.C. Brătianu, la ieșire din municipiul Constanța.

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Română, conducătorul autoturismului, un bărbat de 24 de ani, nu ar fi adaptat viteza la configurația drumului și ar fi intrat în coliziune cu amenajarea rutieră a sensului giratoriu. Din păcate, bărbatul a decedat.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că șoferul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturismul pe drumurile publice.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult