joi, 13 iunie, 2024
Home Actualitate Tânăr de 30 de ani, depistat de poliție cu droguri în mașină, în județul Constanța

Tânăr de 30 de ani, depistat de poliție cu droguri în mașină, în județul Constanța

de Redacția Dotto

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Techirghiol – Postul de Poliție Bărăganu au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa pe D.N. 38.

Conducătorul auto a fost legitimat, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 30 de ani.

În urma efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia au fost descoperite două folii din staniol ce conțineau o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatul fiind negativ.

În cauză, au fost sesizați polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult