DIICOT: 17 percheziții domiciliare, pe raza județelor Constanța și Ilfov și a municipiului București

Un tânăr de 22 de ani a fost prins de poliţişti cu droguri în zona în care se desfăşura un festival de muzică electronică în staţiunea Neptun, fiind reţinut pentru 24 de ore.

”În cauză s-a reţinut faptul că, vineri, în jurul orei 00,10, lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul BCCO Constanţa – Serviciul Antidrog au depistat, pe raza staţiunii Neptun, în zona în care se desfăşura un festival de muzică electronică, un bărbat care, la vederea lucrătorilor de poliţie, a devenit agresiv şi a aruncat în vegetaţia din apropierea autoturismului un recipient de mici dimensiuni”, informează un comunicat transmis AGERPRES.

La verificarea acestuia s-a stabilit faptul că în interiorul recipientului se aflau 30 de comprimate MDMA şi 6 punguţe din material plastic transparent care conţineau 2,81 grame de amfetamină, iar în urma controlului corporal asupra bărbatului a fost depistată suma de 1.256 lei.

Ulterior, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Constanţa – Serviciul Antidrog, au efectuat o percheziţie domiciliară în camera unui hotel de pe raza staţiunii Olimp, unde inculpatul era cazat, în urma căreia au fost ridicate alte 455 de comprimate MDMA, 21 de grame de amfetamină şi aproximativ 10 grame de canabis.

Procurorii DIICOT au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a bărbatului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc, urmând ca sâmbătă să fie prezentat Tribunalului Constanţa, cu propunere de arestare preventivă. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Bariera de la Judecătorie, desființată

A dispărut bariera din centrul Constanței care bloca accesul mașinilor în zona Judecătorie…