Tânăra care și-a ucis prietena într-un hotel din Saturn a fost supusă în această dimineață unor expertize psihiatrice și medico-legale. Anchetatorii doresc să afle dacă aceasta a avut sau nu discernământ în momentul în care a comis crima.

Potrivit procurorilor, tânăra nu ar fi dat dovadă de remușcări până acum.

Loredana a fost condusă de polițiști la IML Constanța și mai apoi la Clinica de Psihiatrie de la Palazu Mare.

CRISTIAN ION, avocatul Loredanei

În urmă cu aproape două săptămâni, Loredana și-a ucis prietena,  pe Alina în camera de hotel în care locuiau împreună. Cele două veniseră la mare din Vaslui și lucrau împreună la un hotel din stațiunea Saturn.

Tânăra a povestit că o cunoștea pe victimă din clasa întâi și că în ultima vreme s-au tot certat. Este și motivul pentru care ambele le-ar fi cerut șefilor să le mute în camere diferite. Lucru care nu s-a întâmplat însă. În noaptea tragediei fetele s-au certat din nou, iar Loredana și-ar fi ieșit din minți și s-ar fi năpustit asupra prietenei cu un cuțit, după cum a povestit chiar ea procurorilor. După ce Alina și-a dat și ultima suflare, Loredana a înghesuit-o pe prietena ei într-o valiză și a chemat un taxi cu gândul să plece la Vaslui. Taximetristul a refuzat însă cursa, așa că Loredana i-a cerut să o lase într-un parc din Mangalia. Aici Loredana a și abandonat trupul prietenei ei sub o bancă. S-a întors apoi la hotel ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

A povestit că a făcut ordine în cameră, a șters urmele de sânge de pe mochetă și de pe perete și a aruncat hainele și lenjeria de pat pătate, la tomberonul hotelului unde stătea. Tot la ghena hotelului a aruncat și cuțitul cu care a înjunghiat-o pe Alina, a mai spus ea anchetatorilor.

Check Also

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române: avertisment pentru Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române: decizii ferme pentru menținerea ordinii și lin…