targ de craciun

Un nou târg de Crăciun își deschide mâine porțile, la Constanța. „Și pentru ei vine Moșul!”

Va fi organizat în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii și la initiative Consiliul Județean Constanța în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Centrele pentru Educație Incluzivă „Albatros”, „Maria Montessori” și „Delfinul” și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport. Cei care vor trece pragul târgului vor descoperi pe lângă decorațiunile festive și o expoziție de produse hand made realizate cu mult talent de copiii din centreke menționate mai sus.


„Prin acest eveniment ne îndreptăm, încă o dată, atenția și grija față de elevii instituțiilor de învățământ incluziv, care au nevoie de sprijinul nostru pentru a le putea oferi șanse egale de integrare în societate. În cadrul evenimentului de conștientizare al necesităților și cerințelor acestor tineri, veți putea găsi decorațiuni tematice, realizate de profesorii Centrelor de Educație Incluzivă, cu ajutorul copiilor care învață în aceste instituții.

Astfel, vă puteți implica și dumneavoastră prin susținerea și aprecierea muncii depuse de aceștia, în realizarea unor decorațiuni și felicitări specifice sărbătorilor de iarnă”, au declarat organizatorii Târgului.


Primii vizitatori sunt așteptați de mâine, ora 15.00 cu multe suprize, printre care un concert de colinde susținut de elevii Centrului Cultural Județean „Teodor T. Burada” Constanța și un spectacol oferit de delfinii Complexului Muzeal de Științe ale Naturii.


Accesul în Târg și la spectacolul oferit de delfini va fi gratuit și se va face cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare fizică, pe baza certificatului digital, al unui test PCR negativ sau al dovezii trecerii prin boală.
Târgul va fi deschis publicului zilnic, între orele 14.00 și 19.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Spa-urile de la mare, pline ochi de turiști

Constanța, cea mai populară destinație turistică din România, în timpul verii, a devenit f…