targ de craciun

Moș Crăciun vine și la Delfinariul din Constanța. Târgul “Și pentru ei vine Moș Crăciun” și-a deschis ieri porțile cu produse handmade confecționate de copiii cu dizabilități din Centrele de educație incluzivă și un spectacol al definilor Ni Ni și Chan Chan, care așteaptă și ei cadouri.

Sute de decorațiuni atent confecționate de copiii din centrele de educație incluzivă din Constanța pot fi cumpărate zilele acestea din Târgul de Crăciun care și-a deschis porțile la Delfinariu.

Președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu, a fost primul client al târgului. Acesta a achiziționat diferite decorațiuni pentru cei dragi și un glob pe care a promis că îl va păstra în biroul de la Consiliul Județean.

Timp de trei zile puteți achiziționa obiecte confecționate cu migală de către copiii cu dizabilități. Aceste obiecte nu au un preț stabilit, așa că puteți dona orice sumă doriți.

Târgul de Crăciun va fi deschis la Delfinariu până vineri, la ora 19:00 și tot până vineri intrarea la spectacolul delfinilor Ni Ni și Chan Chan va fi gratuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Dobrogea sub avertizare de vreme rea

Vești proaste de la meteorologi. În Dobrogea vin ninsorile, iar vântul va sufla cu putere.…