Tată și fiică, pe circuit

Tatăl și fiica se întrec pe circuit la Vehicule Istorice! Viorel Ognean și Levana, fiica sa de 17 ani, concurează în Campionatul Național de Vehicule Istorice.

Viorel este directorul celei mai tari companii de produse de panificație din Danemarca, și împreună cu fiica sa, Levana, trăiesc la maximum fiecare etapă din Campionatul Național de Vehicule Istorice. Și asta pentru că sunt adversari în competiție! Haideți să-i vedem!

Viorel Ognean abia așteaptă să o aibă pe propria fiică adversar pe circuit. El recunoaște că e foarte ciudat, dar se bucură când o vede progresând.

„Este foarte interesant, deși pentru cineva care are puțină experiență față de un copil la începutul experienței ei automobilistice, nu e foarte corect, dar îmi face mare plăcere”

Levana are 17 ani și a început să cocheteze cu Motorsportul în urmă cu 2 ani.

„Iubirea pentru mașini a apărut de la tata. El m-a luat la Off- Road și la raliuri, pe unde s-a mai dat el și mai nou la Istorice și mi-a plăcut mult”

În primul an, tânăra i-a fost copilot, tatălui ei.

„ Era foarte atentă la detalii și avea grijă tot timpul să țină minutul și secunda pentru fiecare punct și reper de pe traseu”

Levana conduce un Mini electric, singura mașină de acest gen din competiție.

„Merge foarte bine, este ușor de controlat și îmi place că e micuță”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Farul U16, vicecampioană națională

Farul Constanța este vicecampioană națională la juniori U-16! În finala contra formației U…