Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor condamnat la închisoare

Tatăl vitreg al gimnastei Cătălina Ponor a fost condamnat pentru ultraj. Decizia aparține Judecătoriei Constanța, care a decis să îl condamne la 1 an şi 3 luni de închisoare cu suspendare.

La începutul lunii martie 2021, Florin Bărbăscu, tatăl vitreg al Cătălinei Ponor, ar fi intrat cu maşina pe o stradă cu accesul interzis, în momentul în care se îndrepta către sala de fitness pe care o administrează. Luat la întrebări de doi polițiști locali, acesta i-ar fi lovit cu pumnul, după ce în prealabil ar fi refuzat să se legitimeze. Totul în timp ce încerca să intre în incinta sălii de fitness.

Polițiștii au fost transportați atunci la spital, iar anchetatorii au deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de ultraj. După audierea martorilor și verificarea imaginilor de pe camerele de supraveghere procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanta au decis să îl rețină pe tatăl Cătălinei Ponor. Ulterior pentru acesta s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Florin Bărbăscu este fost sportiv de performanță, iar acum joacă rugby într-o echipă de old boys.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

O nouă acțiune a Farului în școli

”Marinarii” au vizitat astăzi Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“ din Constanța. Prin …