sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Taxă de parcare de la 1 iunie, în Mamaia

Taxă de parcare de la 1 iunie, în Mamaia

de Redacția Dotto

Vacanța la mare începe cu… taxe. Toți cei care își vor petrece concediul în Mamaia, trebuie să știe că de la 1 iunie vor avea de achitat noua taxă de parcare.

Patru locații din stațiune vor fi încadrate în zona 0. Programul de taxare va fi de 24 de ore din 24 iar prețurile pornesc de la 4 lei pe oră. Cei care vor să achite parcarea pe o zi întreagă vor plăti 30 de lei, iar parcarea pentru 7 zile va costa 100 de lei. Tarifele se aplică în:

– Parcarea Supraetajată Albatros

– Parcarea Promenada 2 (tronson între cuprins între Castel şi Hotel Iaki)

– Parcarea Zona Pasarela Rex și în zona Nord – Summerland

Restul stațiunii este încadrată în zona 2, iar programul de taxare care se aplică aici este de luni până vineri între orele 8:00 și 20:00. Tariful în Zona 2 este un leu pe oră, 10 lei pe zi și 50 de lei pentru șapte zile.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult