miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Taxa de pod de la Fetești, reintrodusă

Taxa de pod de la Fetești, reintrodusă

de Redacția Dotto

Se reintroduce taxa de pod de la Fetești.

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii spune că nu se mai justifică menținerea măsurii de suspendare a aplicării tarifului de trecere peste Dunăre între Fetești și Cernavodă, având în vedere că s-au ridicat restricțiile de trafic. Astfel, Ministrul de resort a inițiat un ordin pentru încetarea ordinului prin care se suspenda taxa de trecere din cauză lucrărilor și restricțiilor de trafic, până cel târziu 31 august.

Potrivit proiectului de act normativ publicat pe site-ul Ministerului Transporturilor, măsura reintroducerii taxei de tranzit ar urma să fie aplicată odată cu intrarea în vigoare a ordinului nou de ministru.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult