duminică, 14 aprilie, 2024
Home DOTTO News Taxa pentru promovarea turismului

Taxa pentru promovarea turismului

de Redacția Dotto

Operatorii economici și persoanele fizice care utilizează în scop turistic spații în Mamaia și Satul de Vacanță sunt obligate să achite o taxă pentru dezvoltarea și promovarea turismului. Informația vine de la Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța.

După împlinirea termenului scadent de plată a taxei, respectiv 1 iulie, depunerea declarației și plata taxei se efectuează în termen de 30 zile de la data înființării, modificării aduse actului constitutiv/statutului/autorizației de funcționare sau dobândirii, după caz. Începând cu ziua imediat următoare termenului scadent se vor calcula majorări de întârziere în cuantum de 1% pe lună sau fracţie de lună, până la data stingerii sumei datorate, inclusiv.

Declarațiile de impunere și documentele doveditoare se pot depune online, pe site-ul instituției prin intermediul platformei eTax SPIT disponibilă și pentru dispozitivele mobile, prin e-mail, prin poștă sau la orice agenție fiscală.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult