Atenție la plata taxelor. Neachitarea sumelor pentru parcare până la 31 martie vă v-a lăsa fără locul rezervat. Sancțiuni se vor aplica și în cazul cimitirelor. Pentru neplata dărilor până la finalul lunii se vor aplica majorări de 1% pentru fiecare zi de întârziere.

Condiționați de plata taxelor sunt și cei peste 29.000 beneficiari ai programului RESPECT, care își vor primi cardurile alimentate cu bani numai dacă își plătesc dările către stat.

213 lei pe an, pentru persoane fizice și 958 lei pe an pentru persoane juridice. Acestea sunt sumele pe care trebuie să le plătească pentru un loc de parcare locuitorii orașului Constanța. Neplata taxei până la 31 martie duce la anularea rezervării și redistribuirea locului de parcare, în situația în care sunt depuse alte cereri în acest sens.

Pentru a evita să rămână fără loc de parcare la scara blocului, cei mai mulți constănțeni au achitat deja taxa aferentă.

Același termen este valabil și pentru plata taxei de întreținere a cimitirelor, în cuantum de 15 lei pe an pentru fiecare mp. Neachitarea dărilor la până la data scadentă atrage majorări de 1% pentru fiecare zi de întârziere. Condiționați de plata taxelor și impozitelor sunt și beneficiarii programului RESPECT. Cei peste 29.000 de constănțeni înscriși în program vor primi anul acesta carduri în locul tichetelor valorice, cu condiția ca până la data de 31 martie să iși achite datoriile la stat.

Autoritățile locale amintesc constănțenilor că pentru plata taxelor și impozitelor, până la data de 31 martie vor și o bonificație de 10%.

Check Also

Martorul cheie în dosarul în care ÎPS Teodosie este inculpat pentru cumpărare de influență: „Am vrut să arăt sistemul corupt din biserică. Am mai făcut filmări, care nu au fost difuzate de Recorder”

Preotul Petrică Leaşcu, martorul cheie în dosarul în care arhiepiscopul Tomisului, Teodosi…