marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Taxi ilegal depistat de polițiști locali în zona Gara CFR

Taxi ilegal depistat de polițiști locali în zona Gara CFR

de Redacția Dotto

Deși riscă amenzi usturătoare, există și persoane care sunt dispuse să încalce normele legale în vigoare.

În data de 01.04.2024, în timpul executării misiunilor de patrulare, polițiștii locali au depistat un conducător auto care executa transport de persoane în regim de taxi în zona Gara CFR, utilizând un autovehicul echipat cu inscripții destinate autovehiculelor taxi, fără a deține autorizație eliberată de administrația publică locală.

Acesta a fost identificat și sancționat conform prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere, cu o amendă în valoare de 1000 de lei și măsura demontării ecusoanelor neautorizate de pe portierele autovehiculului.

Totodată, a fost solicitată prezența unui echipaj din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră, care a dispus și măsura complementară de ridicare a plăcuțelor cu numerele de înmatriculare.

Orice problemă întâmpinată poate fi semnalată la Direcția Generală Poliția Locală, la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341.922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult