sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate “Taximetriștii”, la Centrul Jean Constantin

“Taximetriștii”, la Centrul Jean Constantin

de Redacția Dotto

Cum arată viața de noapte din București prin ochii a doi taximetriști, ce iau parte la o serie de evenimente pline de umor și răsturnări de situație?

Aflați urmărind pelicula Taximeștii, care va rula din 19 ianuarie la Centrul Jean Constantin din Constanța.

Pelicula spune povestea lui Lică – taximetristul „știe-tot” și Liviu – taximetristul „tace mult”. Deși complet diferiți aceștia sunt prieteni buni și ambii împărtășesc frustrarea de-a face o meserie care speră să le asigure un trai decent și poate niște economii până găsesc altceva mai bun.
Pentru Lică primează banii, pentru Liviu mulțumirea sufletească. Asta până încep să se gândească fiecare mai mult la ce au, ce sunt și ce pot face cu viețile lor.

Biletele pentru filmul “Taximetriștii” s-au pus deja în vânzare și pot fi achiziționate de pe site-ul Centrului la prețul unic de 25 de lei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult