vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Teatrul “Căluțul de mare”, 20 de ani de activitate

Teatrul “Căluțul de mare”, 20 de ani de activitate

de Andreea Bălan

S-au împlinit 20 de ani de când a luat naștere Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”.

Pentru a marca acest eveniment, a avut loc premiera spectacolului pentru tineret „PREȚUL DEMNITĂȚII”. O poveste cu tineri și despre tineri, cu o intrigă puternică, despre moralitate și lipsa ei. Un univers în care conflictul dintre generații creează divergențe de opinie, cu consecințe … absurde în care limitele răului nu suportă bariere.

În cei 20 de ani de activitate, teatrul și-a împlinit menirea de a oferi publicului tânăr spectacole de o înaltă calitate artistică și profesională.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a anunțat că în viitorul apropiat Teatrul de Copii va funcționa într-o clădire nouă. Aceasta ar urma să fie ridicată în zona Delfinariului. Sala mare a viitoarei clădiri a Teatrului pentru copii va avea o capacitate de 300 de locuri, dar tot aici va exista și o sală mai restrânsă, la demisol, unde se vor putea ține spectacole pentru copii cu vârsta mai mică de 3 ani.

La evenimentul de sâmbătă au fost prezenți reprezentați ai administrației Constanței, mediului cultural și de afaceri, dar și părinții Simonei Halep.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult