Teatrul “Căluțul de mare”, 20 de ani de activitate

Sâmbăta care urmează se împlinesc 20 de ani de când a luat naștere Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, la inițiativa actorului Lică Gherghilescu.

În tot acest timp, teatrul și-a împlinit menirea de a oferi publicului tânăr spectacole de o înaltă calitate artistică și profesională. Pentru a marca acest eveniment, pe 28 ianuarie, de la ora 19:00 va avea loc premiera spectacolului pentru tineret „PREȚUL DEMNITĂȚII”.

O poveste cu tineri și despre tineri, cu o intrigă puternică, despre moralitate și lipsa ei. Un univers în care conflictul dintre generații creează divergențe de opinie, cu consecințe … absurde în care limitele răului nu suportă bariere. Regia artistică a spectacolului este semnată se Lică Gherghilescu. Scenografia spectacolului a fost realizată de Mihai Constantin Ranin, iar traducerea și adaptarea textului aparțin Ingăi Marcu.

Conducerea Teatrului anunță că Spectacolul de sâmbătă va fi dedicat, citez “familiei teatrului invitaților și colegilor”, am încheiat citatul, publicul larg fiind invitat să vizioneze piesa în săptămânile ce urmează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hagi: ”Un meci dificil, dar putem spera la cele trei puncte..”

Marele derby FCSB – Farul Constanța se joacă duminică pe Arena Națională. Cele două formaț…