marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Teatrul “Căluțul de mare”, 20 de ani de activitate

Teatrul “Căluțul de mare”, 20 de ani de activitate

de Ileana Gheorghiu

Sâmbăta care urmează se împlinesc 20 de ani de când a luat naștere Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, la inițiativa actorului Lică Gherghilescu.

În tot acest timp, teatrul și-a împlinit menirea de a oferi publicului tânăr spectacole de o înaltă calitate artistică și profesională. Pentru a marca acest eveniment, pe 28 ianuarie, de la ora 19:00 va avea loc premiera spectacolului pentru tineret „PREȚUL DEMNITĂȚII”.

O poveste cu tineri și despre tineri, cu o intrigă puternică, despre moralitate și lipsa ei. Un univers în care conflictul dintre generații creează divergențe de opinie, cu consecințe … absurde în care limitele răului nu suportă bariere. Regia artistică a spectacolului este semnată se Lică Gherghilescu. Scenografia spectacolului a fost realizată de Mihai Constantin Ranin, iar traducerea și adaptarea textului aparțin Ingăi Marcu.

Conducerea Teatrului anunță că Spectacolul de sâmbătă va fi dedicat, citez “familiei teatrului invitaților și colegilor”, am încheiat citatul, publicul larg fiind invitat să vizioneze piesa în săptămânile ce urmează.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult