TEATRU DE STAT

Spectacole anulate la Teatrul de Stat Constanța din cauză că actorii nu mai au unde să repete. Sala lor a intrat în reparații și pare că deocamdată nicio altă instituție de cultură din Constanța nu dorește să îi găzduiască temporar.

Teatrul de Opera și Balet Oleg Danovski le-a trântit ușa în nas, iar un acord cu Casa de Cultură a Sindicatelor încă nu a fost semnat.

Teatrul de Stat Constanța și-a suspendat activitatea, după ce clădirea a intrat în renovare pe bani europeni. O veste bună care s-a transformat însă într-un coșmar pentru actori. După ce tot Teatrul s-a transformat în șantier echipa a rămas fără sala de repetiții, iar conducerea instituției caută acum soluții alternative. Prima ușă la care a bătut a fost cea a Teatrului de Operă și Balet Oleg Danovski, spațiul pe care cele două instituții l-au împărțit până în anul 2004. Directorul Teatrului de Stat s-a lovit însă de un refuz.

Directorul Teatrului de Operă și Balet Oleg Danovski, Daniela Vlădescu, nu vrea să stea de vorbă nici cu presa. Pe telefonul domniei sale nu răspunde nimeni de zile întregi și nici la sediul teatrului nu este de găsit. Singurii care au întins până acum mâna actorilor de la Teatrul de Stat sunt reprezentanții Casei de Cultură a Sindicatelor, care par dispuși să împartă cu aceștia scena pentru repetiții. Până la un acord ferm între cele două părți, spectacolele de la Teatrul de Stat sunt sistate pentru cel puțin două săptămâni de acum înainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Vaccin antigripal gratuit la medicii de familie

Peste 26 de mii de constănțeni s-au vaccinat deja antigripal. Vaccinul se găsește la Const…